• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нібулон розпочав приймання і перероблення рису
    Опубликовано: 2018-11-03 14:05:13

    Компанія "НІБУЛОН" зайнялась прийманням, очищенням, сушінням та зберіганням рису.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, перевантажувальний термінал "Нібулону" в Голій Пристані вже прийняв та обробив 4 тис. тонн українського рису.

    Оскільки збиральна кампанія ще продовжується, підприємство планує прийняти ще близько 3 тис. тонн цієї культури.

    "На жаль, в Україні відсутні підприємства, які можуть приймати, обробляти, сушити, очищати рис, доводити його до необхідних для стійкого зберігання кондицій та готувати до подачі споживачам. У вересні цього року голова Херсонської ОДА звернувся до керівництва компанії "Нібулон" з проханням допомогти херсонським рисівникам просушити, очистити, підготувати рис до того, щоб українці могли споживати український рис", - заявили в компанії.

    Зазанчається, що компанія доукомплектувала лабораторію необхідним обладнанням і сертифікували її для того, щоб вона могла визначати якість рису.

    Крім того, нібулоністькі підприємства оснащені сучасною імпортною технікою, сушильними агрегатами, сепараторами, технологічними лініями.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.