• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України зустрівся з в. о. Прем’єр-міністра України та спікером парламенту
    Опубликовано: 2005-09-09 16:23:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з в. о. Прем’єр-міністра України Юрієм Єхануровим та Головою Верховної Ради Володимиром Литвином. Під час зустрічі були обговорені питання формування нового складу уряду, а також налагодження конструктивної співпраці між українським урядом і парламентом, особливо щодо бюджетного процесу.
    Президент України також поінформував, що сьогодні під час зустрічі з лідерами фракцій українського парламенту було прийнято рішення про формування Меморандуму стабільності. «Ми посилаємо гарантії стабільності до бізнесу, проект спільної відповідальності за бюджетний процес 2006 року, беремо відповідальність за ті процеси, які стосуються інтеграції до Євросоюзу та за питання, які стосуються і відповідають національним інтересам у рамках ЄЕП, за інші фундаментальні, знакові напрямки», – сказав В. Ющенко.
    Глава держави подякував представникам фракцій, які брали участь у сьогоднішньому засіданні (усі фракції парламенту, окрім СДПУ(о) та комуністів). «Ми вийшли на хорошу домовленість, вона, перекй, сьогодні відповідає прагненням і інтересам політичних сил і громадян України», – сказав він.
    Крім того, за словами Президента України, сьогодні було прийнято рішення про створення на базі цих фракцій парламенту політичної ради, яка проводитиме зустрічі Президента та керівників політичних партій ВР раз на два-три тижні.
    Також В. Ющенко зазначив, що було досягнуто домовленості створити групу за участю всіх політичних сил парламенту, окрім фракцій комуністів та СДПУ(о), яка працюватиме над формуванням складу нового уряду. Цю роботу, додав Президент, очолив Юрій Єхануров, а кожна політична сила вже запропонувала своїх представників. «Наша мета – якомога швидше внести до парламенту кандидатуру Прем’єр-міністра, проголосувати, сформувати у найближчі дні команду уряду», – сказав Президент.
    Инф. president
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.