• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині планують збудувати кооперативний молокозавод
    Опубликовано: 2018-05-21 18:04:53

    На Львівщині планують збудувати кооперативний молокопереробний завод.

    Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

    «На фінансування проекту Уряд Канади виділяє мільйон доларів. Решту, а це $300 тис. — це інвестиції від виробників молока, які здаватимуть на завод від 100л/день (інвестиції 50 тис. грн) до 1500л/день (інвестиції 750 тис. грн). Такі інвестори стають акціонерами заводу на суму що вдвічі перевищує суму їхніх інвестицій», — розповів начальник відділу розвитку кооперації та підприємництва департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Павло Дигдало.

    Зазначимо, що проект «Розвиток молочного бізнесу в Україні» реалізується в 4-х областях: Львівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Херсонській та фінансується урядом Канади. Проект спрямований на вирішення труднощів, що стоять перед малими та середніми виробниками молока шляхом створення нових та посилення існуючих кооперативів, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Нагадаємо, закупівельні ціни на молоко під тиском сезонного зростання виробництва невпинно падають. Навіть попри позитивні тенденції світового ринку.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.