• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії Хмельниччини в 2018 збільшать витрати на посівну кампанію на 25%
    Опубликовано: 2018-03-09 14:07:44

    В Хмельницькій області витрати на проведення посівної кампанії 2018 році виростуть на 25% в порівнянні з показником минулого року, склавши близько 6 млрд грн.

    Про це повідомив перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, передає «АПК-Інформ».

    Витрати на проведення сівби на гектар складуть 6,6 тис. грн, проти 4,5 тис. грн в минулому році.

    «За попередніми підрахунками, аграрії Хмельницької області мають близько 1,5 млрд грн власних ресурсів для проведення весняно-польових робіт. Решту коштів їм доведеться залучати з боку, в т. ч. у банківського сектора. Банки готові кредитувати АПК під 18-22% річних», — зазначив чиновник.

    Кальніченко додав, що в минулому році держава частково відшкодувала 20 млн грн за відсотковими ставками, взятих аграріями кредитів.

    Перший заступник голови ОДА резюмував, що агропідприємства регіону повністю забезпечені насінням і на 40% засобами захисту рослин.

    Нагадаємо, що агрохолдинг «Мрія» розпочав інтенсивну підготовку до початку сезону польових робіт.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.