• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ФАО прогнозує зростання світового ринку м'яса птиці
    Опубликовано: 2018-01-06 12:02:56

    Згідно з нещодавніми попередніми даними від Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО), птиця збереже місце лідера світового ринку м'яса в цьому році, але сектор свинарства буде скорочувати розрив.

    Про це повідомляє «Украгроконалт».

    За прогнозами ФАО виробництво м'яса птиці збільшиться на 1 млн тонн в 2017 році, з приблизно 117,2 млн тонн до 118,2 млн тонн, тобто приблизно на 0,9%. Це можна порівняти з ростом на 1% у виробництві свиней — з 115,8 млн тонн до 117 млн тонн.

    ФАО також повідомляє, що споживання м'яса великої рогатої худоби показало максимальне розширення, і як очікується, за підсумками року покаже зростання на 1,7% з 68,3 млн тонн до 69,5 млн тонн. Споживання баранини продовжує залишатися стабільним, на рівні 14,5 млн тонн.

    Проте, з точки зору торгівлі, найбільший прибуток отримали постачальники птиці і яловичини — зростання склало 2% і 2,2% до 13,1 м і 9,1 млн тонн.

    Велика частина розширення світового виробництва м'яса була відзначена в США, Бразилії, Російській Федерації, Мексиці та Індії, а також в Аргентині, Туреччині і Таїланді. Проте, Китай, незважаючи на зростання ринку овець, свиней і великої рогатої худоби, в цьому році побачить стабільні рівні виробництва через тривале впливу пташиного грипу.

    Нагадаємо, в листопаді в Україні скоротилось виробництво основних видів м’яса.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.