• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урожайність на полях «Даноші» перевищує минулорічну
    Опубликовано: 2017-09-02 12:07:46

    Збір урожаю озимих зернових в компанії «Даноша» розпочався 10 липня. Наразі збирання ріпаку та зернових культур уже майже завершено.

    Про це повідомляє прес-служба підприємства.

    «Завдяки ефективному перебігу зернозбиральних робіт, ми не просто виконали поставлені цілі, але і випереджуємо їх порівняно з минулим роком. Спочатку погодні умови дещо ускладнили нашу роботу, але в другій половині липня не виникало жодних проблем. Команда працівників, залучених до збору врожаю, чудово виконує роботу і всі процеси проходять безперебійно», ― зауважив Ларс Полсен, агроном компанії «Даноша».

    До зернозбиральних робіт на підприємстві залучили 13 одиниць техніки: два власні комбайни марки John Deere та 11 орендованих комбайнів Claas Lexion. Уже зібрали урожай з 9 068 га, ще потрібно закінчити збір ярого ячменю на території 350 га.

    Так, урожайність озимого ячменю склала 66 ц/га, ріпаку ― 40ц/га, озимого жита ― 74 ц/га, озимої пшениці ― 67 ц/га.

    Зазначається, що поля з кукурудзою та соєю мають гарний вигляд завдяки опадам, які випали впродовж літа, і поки що не було серйозних нападів комах і грибків. Збір урожаю планується у вересні-жовтні.

    Крім жнив активно просувається посівна кампанія. Невдовзі закінчать посіви ріпаку, а перші посіви уже зійшли. Також на початку вересня розпочнеться посівна озимих зернових, і в компанії цієї осені планують посадити такі культури на території 7 600 га.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.