• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • По результатам 7 месяцев 2017 Николаевский морской порт вошел в тройку лидеров среди портов Украины
    Опубликовано: 2017-08-21 12:38:48

    За підсумками Адміністрації морських портів України в січні-липні 2017 року показник вантажопереробки в морських портах України склав 76,2 млн тонн, що на 3,3 % вище показників аналогічного періоду 2016 року.

    В портах відзначено зростання перевалки по всіх видах вантажів. Впевнене третє місце в рейтингу вкотре зайняв Миколаївський морський порт.

    З початку року Миколаївським морським портом перевалено 13,11 млн тонн вантажу, що на 6,1 % більше аналогічного періоду 2016 року. Порт зберігає лідируючу позицію по перевалці наливних вантажів – 1,81 млн тонн (+25,6 %), займає друге місце по переробці суховантажів 9,91 млн тонн (+10,7 %). Зросли об’єми вантажоперевалки таких вантажів, як:
    - зернових – 4,8 млн тон;
    - вугілля - 735 тис тон;
    - хлібні – 4,8 млн тон;
    - руди – 2,76 млн тон;
    - метал – 1,3 млн тон;
    - нафтопродукти - 246 тис тон.

    Разом з Миколаївським морським портом до трійки лідерів увійшли «Южний» та Одеський морські порти.

    Лідируюче перше місце, зі значною перевагою, серед портів України з 2016 року утримує Миколаївський морський порт з перевалки рослинної олії. З початку 2017 року він перевалив 1507,39 тис тон рослинної олії, що на 32,5% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

    Таких високих результатів підприємство досягло завдяки плідній та налагодженій співпраці адміністрації Миколаївського морського порту зі стивідорними компаніями та портовими операторами, що працюють в порту.

    Миколаївський морський порт впевнено рухається вперед постійно збільшуючи показники з вантажопереробки, а отже підприємство стабільно працює примножуючи прибуток підприємства та відрахування до бюджету.


    obzor.mk.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.