• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стартував українсько-польський проект у сфері бджільництва та садівництва
    Опубликовано: 2017-08-08 15:31:57

    За підтримки посольства Польщі в Україні в Хмельницькій області, в селі Антоніни Красилівського району, запускають проект психологічної реабілітації воїнів АТО і зайнятості внутрішньо переміщених осіб на основі соціальної апітерапії.

    Про це повідомив президент Українського кооперативного альянсу Зіновій Свереда.

    Метою проекту є створення сімейних підприємств, які займатимуться не тільки бджільництвом, а й органічним садівництвом, а в перспективі ‒ створення українсько-польських підприємств у сфері бджільництва та переробки продукції садівництва.

    Проект здійснюється в рамках грантів від посольства Польщі, підкреслила радник посольства Польщі в Україні Йоанна Юркевич.

    За словами Зіновія Свереди, запуску проекту передував майже рік дослідницької роботи. «Ми вивчали ситуацію з біженцями та воїнами АТО. У Хмельницькій області ‒ понад 3,5 тис. учасників бойових дій, ‒ розповів Зіновій Свереда. ‒ Згідно з соціологічними дослідженнями, близько третини з них перебуває в дуже складному психологічному стані».

    Наразі в проекті виявили бажання взяти участь 80 учасників АТО і близько 20 внутрішньо переміщених осіб.

    Президент Українського кооперативного альянсу повідомив, що учасниками проекту стануть ті, хто успішно захистить свої бізнес-плани.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.