• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай планує збільшити імпорт харчових продуктів з України - Держспоживслужба
    Опубликовано: 2017-08-01 11:37:40

    Китайська Народна Республіка планує збільшувати обсяги імпорту українських продуктів харчування, які відповідають стандартам якості та безпечності.
    Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держспоживслужба).

    "КНР готовий нарощувати обсяги імпорту такої (харчової - авт.) продукції, але ставка робиться саме на показниках якості та безпечності, а продукція українського походження цим критеріям відповідає", - йдеться у повідомленні.

    Зокрема, вже розпочалась робота над підписанням протоколів санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту з України до КНР соняшникового шроту та бурякового жому.

    Як повідомлялось раніше, у травні 2017 року було підписано протокол інспекційних, карантинних та ветеринарно-санітарних вимог щодо експорту замороженої яловичини з України до Китайської Народної Республіки.

    ukrinform.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.