• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валовий збір зернових культур у поточному сезоні очікується на рівні 61,1 млн тонн
    Опубликовано: 2017-07-27 11:33:35

    Попит внутрішнього ринку у зерні очікується на рівні 22,9 млн тонн. При цьому на продовольчі потреби передбачено спрямувати 5,7 млн тонн зерна.

    За липневими оцінками експертів зернового ринку, збір зернових культур у поточному сезоні очікується на рівні 61,1 млн тонн.
    У тому числі:

    пшениця — 24,3 млн тонн;
    ячмінь — 7,7 млн тонн;
    кукурудза — 26,8 млн тонн.
    З урахуванням залишків зерна на початок маркетингового періоду, що становить 8,0 млн тонн, загальна пропозиція зерна на ринку у поточному сезоні оцінена у 69,3 млн тонн.

    Попит внутрішнього ринку у зерні очікується на рівні 22,9 млн тонн. При цьому на продовольчі потреби передбачено спрямувати 5,7 млн тонн зерна (у тому числі 4,7 млн тонн продовольчої пшениці). Потреба у фуражному зерні оцінена у 12,2 млн тонн зерна.

    На посівні цілі під урожай 2018 року передбачено 2,6 млн тонн насіння.

    При повному забезпеченні внутрішньої потреби та формуванні перехідних запасів Україна зможе повністю задовольнити потреби країни у зерні, а також реалізувати експортний потенціал зернових культур.


    superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.