• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • IFC надає $100 млн компанії «НІБУЛОН»
    Опубликовано: 2017-06-18 10:13:14

    Міжнародна фінансова корпорація (IFC), член Групи Світового банку, надає фінансування в розмірі до 100 млн доларів США компанії «НІБУЛОН» для сприяння зміцненню інфраструктури, що пов’язана з агросектором, зниження втрат врожаю і підвищення глобальної продовольчої безпеки. Про це повідомляє прес-служба компанії «НІБУЛОН».

    IFC надасть до 60 млн дол. США за рахунок власних ресурсів для фінансування заборгованості та залучить до 40 млн дол. США коштів від інших кредиторів, для підтримання планів «НІБУЛОНу» щодо нарощування об’ємів торгівлі до 7 мільйонів тонн протягом наступних чотирьох років – збільшення майже на 40 відсотків.

    «Ми працюємо над довгостроковою інвестиційною програмою, яка становитиме значний внесок у розвиток аграрного сектора України,» – зазначив Олексій Вадатурський, генеральний директор компанії НІБУЛОН, – «У минулому році нам вдалося оптимізувати транспортні витрати на доставку зерна, скоротити терміни доставки, а також розвантажити дороги в декількох регіонах. У найближчі два-три роки ми плануємо створити сучасну систему зберігання і транспортування зерна».

    IFC є провідним міжнародним інвестором в агропромисловому секторі України, підтримуючи весь ланцюг від сільськогосподарського виробництва до збирання, переробки і реалізації. IFC також пропонує широку програму консультацій, у тому числі проектів, спрямованих на підвищення стандартів продовольчої безпеки, максимізацію ефективності використання ресурсів, а також розвиток агро-фінансових та агро-страхових ринків країни.

     

    агро.инфо

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.