• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрна біржа в Україні
    Опубликовано: 2017-02-19 23:24:15

    Зернові - це основний продукт харчування людини і сiльхоз тварин, а також сировина для промисловості. Зерно містить велику кількість вуглеводів, завдяки чому продукція з зерна і отримала широке поширення по всьому світу. Попит на зерно ніколи не падає. Коли влітку маленький урожай, то ціни на хліб і всі інші продукти, які виготовляються з зерна, зростають. На цьому можна заробити! На біржі торгують не тільки нафтою і золотом, а так само і зерном. Ви можете ставити на зростання цін на зерно в сувору зиму (після суворих зим зазвичай поганий урожай). Купуйте зерно через біржу, укладайте миттєві контракти на покупку і продаж зерна, і заробляйте.

    На біржі система купівлі продажу проста. Зерно завжди буде користуватися попитом. Хліб - найпопулярніший товар, а в період війни, особливо, цей фактор теж потрібно враховувати. Багато людей не знають про торгівлю зерном через інтернет і не знають, що на цьому можна ще й заробити. Тепер ви в курсі і можете почати заробляти прямо зараз. Аграрна біржа займає провідні позиції з організації торгівлі сільськогосподарськими товарами в Україні. На торговому майданчику цієї Аграрної біржі можна укласти контракти на умовах спот і форвард.

    Пшениця - це однорічна трав'яниста рослина з сімейства злаків. Це провідна світова зернова культура, яка використовується в хлібній випічці, макаронних і кондитерських виробах. З давніх-давен пшениця була дуже важливим учасником у господарських і економічних відносинах. Цей товар вироблявся набагато раніше, ніж нафта або вугілля. Це стратегічно важливий продукт не тільки для держави, а й для кожної людини окремо. Якщо Ви втомилися шукати, де купити оптом або продати пшеницю в Україні, то зернова біржа - саме те, що вам потрібно. Постійно простежується цінові тенденції пропозицій на біржі, і Ви завжди будете знати вартість продукції. На цій біржі продають різне зерно, але пшениця являється пріоритетом. Вона росте далеко не у всіх країнах, тому попит на неї завжди великий.

    Ми можемо прожити без автомобілів, електрики та інтернету, але продовольство - це те фундаментальне благо, яке стоїть у самій основi людської піраміди потреб, поряд з теплом і чистою водою. Саме тому пшениця залишається цікавим інструментом торгівлі та інвестування. Пшениця ціна на яку є завжди різною, користується сьогодні дуже великим попитом і торгувати нею треба вміти, щоб залишатися завжди в достатку.

     

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.