• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Світовий дефіцит цукру може скласти 9 млн тонн
    Опубликовано: 2017-02-19 14:02:04

    За попередніми оцінками, в 2016/2017 МР очікується ріст споживання цукру до показника 178 млн т, в той час коли прогнозоване виробництво досягне 169 млн т.

    Про це повідомив провідний спікер Sugar World 2017, старший економіст Міжнародної організації з цукру Сергій Гудошніков, передає НАЦУ «Укрцукор».

    «За попередніми оцінками, в 2016/2017 МР очікується ріст споживання цукру до показника 178 млн т, в той час коли прогнозоване виробництво досягне 169 млн т. Прогнозований дефіцит складе близько 9 млн т, проте існує велика ймовірність, що при відповідних погодних умовах може зрости виробництво цукру в ЄС, Індії, Таїланді, Бразилії та Китаї. Відтак, в 2017/2018 МР світовий дефіцит буде покритий», ― зазначив Гудошніков.

    За його словами, в сезоні 2016/17 спостерігаються 3 основні елементи дефіцитного ринку: очікуване споживання є вищим ніж виробництво; дуже складний баланс; можливе зниження коефіцієнту запаси/споживання до критично низького рівня.

    Окрім того, експерт наголосив, що будь-яке зниження ціни може бути нівельоване критично низькими запасами, які очікуються на початку наступного сезону.

    В рамках І Міжнародного конгресу для виробників та переробників цукрових буряків Sugar World 2017 провідні фахівці Міжнародної організації з цукру та Міжнародної Асоціації виробників буряків та тростини обговорять основні проблеми цукрової галузі в умовах глобалізації.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.