• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Агропродсервіс» збудує лінію забою для птиці
    Опубликовано: 2017-01-12 15:00:01

    Корпорація «Агропродсервіс» продумує маркетинг реалізації та просування продукції птахівництва, проектування та будівництво забійного й холодильного цехів.

    Про це розповів в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer засновник і гендиректор компанії Іван Чайківський.

    «Поки що ми наші пташні на двох майданчиках здаємо в оренду птахокомплексу «Губин» (ТМ «Пан Курчак»), – сказав він. – Чому самі не вирощуємо птицю? Бо в нас немає ні забійного цеху, ні холодильників — продумуємо маркетинг реалізації та просування продукції птахівництва, проектування та будівництво забійного й холодильного цехів».

    За його словами, це буде лінія забою потужністю 1 тис. голів птиці на годину. Потужність птахоферми — 2 млн голів птиці на рік.

    «Ми ще, правда, маємо третій майданчик, де частково проведені необхідні роботи. Думаю, якщо туди вкласти ще пару мільйонів, то можна буде й там вирощувати близько 1 млн бройлерів», – зазначив Іван Чайківський.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.