• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біопаливо — з відходів цукрових заводів
    Опубликовано: 2017-01-09 19:00:00

    В Україні мають намір масово виробляти біогаз та біоетанол з відходів цукрових заводів. Як відзначає голова національної асоціації «Укрцукор» Андрій Дикун, подібного роду проекти вже почали впроваджуватися в життя.

    «В грудні на Волині почало працювати перше в Україні підприємство, яке виробляє біоетанол з жому, — підкреслив він, — Сьогодні ми будемо відходити від практики сушіння жому, тому що такий продукт не користується попитом на світовому ринку».

    За словами Андрія Дикуна, сьогодні ключові гравці цукрового ринку виробляють біогаз та біоетанол.

    «На підтримку від держави, з огляду на нинішню ситуацію в Україні, розраховувати не доводиться, єдиний наш шанс бути конкурентними на світовому ринку — інвестувати в реконструкцію та сучасні технології, — пояснює Андрій Дикун, — Такий підхід практикують всі підприємства галузі, які в даний час є в Україні. В цьому сезоні їх працювало 36 і до цих пір працює 8 з них».

    agropro.club

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.