• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Переклад для споживачів і роздрібної торгівлі
    Опубликовано: 2016-12-22 22:35:34

    Споживач і роздрібна торгівля потребує перекладачів, оскільки вони допомагають забезпечити важливу послугу. Оскільки все більше і більше компаній намагаються розширити сферу свого впливу на нові ринки з іноземними мовами, вони потребують переклад їх змісту. Ось де перекладачі приходять на допомогу.

    Переваги для промисловості

    Якщо роздрібні компанії хочуть розширити свої ринки збуту, їм потрібно більше клієнтів. Саме тому вони намагаються отримати доступ до нових методів приваблення потенційних клієнтів. Проте, виникають проблеми, коли мова йде про мовні і культурні бар'єри. Насправді, більше 70% людей проводять найбільшу кількість часу на веб-сайтах, які представлені на своїй рідній мові. Це означає, що компанії абсолютно потрібен хороший переклад. Компанії не можуть покладатися тільки на онлайн-перекладачів, це може бути неприємно для клієнтів через помилки в перекладі. Це особливо важливо, коли мова йде про отримання азіатських клієнтів через низьку точності перекладів на азіатських мовах.

    Так що ж робить роздрібний перекладач? Як ви вже здогадалися, що їх робота дуже схожа на інші види перекладу. Проте, вона вимагає більше творчості, ніж деякі види перекладу і, отже, можна було б назвати прагматичною адаптацією. Прагматична адаптація дуже творчий процес, що допомагає перекладу відповідати специфічній культурі цільового ринку для рекламної або маркетингової мети. Вона включає в себе підтримку емоційної частини роботи, а не  підтримку більш точного визначення слів, як ви знайшли б в інших типах перекладу. Тепер, звичайно, не всі переклад и в  індустрії роздрібної торгівлі будуть для маркетингу, і тому не підпадають під визначення прагматичної адаптації, але більша їх частина.

    Роздрібні перекладачі

    Роздрібні перекладачі дуже важливі в споживчій галузі. Без них промисловість не буде рости, і, безумовно, не буде мати можливість отримати більше клієнтів. Якщо ви зацікавлені в цьому типі роботи, то спеціалізуватися на споживчому і роздрібному перекладі може бути дуже вигідним для вас. Ви могли б працювати безпосередньо для компанії, в рамках фірми, або в якості фрілансера, або в бюро перекладів.  Якщо творчість ваша річ, це може бути великий досвід. Переклад документів для споживчої галузі потребує широких знань, які допоможуть вам впоратись із завданням.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.