• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Унікальна бананова ферма знаходиться на Київщині
    Опубликовано: 2016-11-21 18:30:00

    Щоб побачити, як ростуть банани, мандарини, апельсини й інші екзотичні дерева, не обов'язково їхати в заморські країни. Достатньо завітати в село Пухівка Київської області, де розташована унікальна бананова ферма.

    Мешканець села Рожни, що на Київщині, Анатолій Патій вирощує цілу фруктову імперію екзотичних плодів. Він створив справжній рай для соковитих рослин у новаторській теплиці просто на своєму подвір’ї.

    Незважаючи на те, що володіння Анатолія Патія називають "банановою фермою", ростуть на ній і інші дерева: апельсинові, мандаринові та лимонні.

    Кількість екзотичних рослин на метр квадратний тут зашкалює: лимони на деревах, ананаси в горщиках, гранат тільки розпускається, банани двох сортів дозрівають, а мандарини зав'язуються ... Всього понад 50 сортів тропічних рослин. Дивишся на ці зелені тропіки, і не віриш, що за стіною теплиці бушує вітер і йде мокрий сніг. Господар, Анатолій Васильович Патій, селекціонер і власник цієї диво-теплиці, з гордістю проводить екскурсію. Діти вражені - всі ці фрукти вони бачили в супермаркеті під плівкою, а тут все росте, цвіте і пахне.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.