• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяг переробки свинини в Україні збільшився на 2,5%
    Опубликовано: 2016-10-28 15:30:00

    Порівняно з серпнем, вересневі результати переробки вітчизняної свинини дещо зменшилися. Так, впродовж першого місяця осені випустили 21,9 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини проти 24,8 тис. т місяцем раніше, повідомляє Аналітичний відділ Асоціації свинарів України з посиланням на ДССУ.

    У вересні скоротилося виробництво свіжого та охолодженого м’яса свиней (мінус 12% чи 2,9 тис. т), а об’єми мороженого не змінилися, порівняно і з місяцем, і з роком раніше.

    Проте, сукупно на три чверті року «наморозили» на 29,4% менше свинини ніж за січень-вересень 2015-го, а виробництво свіжої та охолодженої, навпаки, — на 4,7% більше. Тож, сумарний обсяг переробки м’яса свиней за три квартали на 2,5% більший ніж торік.

    Зазначимо, що переробні підприємства відзначають збільшення виробництва й інших видів м’яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого та мороженого м’яса птиці — 8,4%, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7%.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.