• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МХП інвестує в другу чергу Вінницькій птахофабрики 500 млн доларів
    Опубликовано: 2016-10-10 16:30:00

    Агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" (МХП) інвестує в другу чергу Вінницькій птахофабрики $ 500 млн, повідомив голова правління МХП Юрій Косюк.

    "У нас друга черга у Вінниці, ми будемо її будувати, розширювати ... це практично нових $ 500 млн", - сказав Юрій Косюк.

    За його словами, МХП в 2016 році вдалося реалізувати всі намічені плани.

    МХП в 2017 році має намір збільшити обсяг капітальних інвестицій до $ 150-180 млн з $ 100-110 млн в 2016 році в зв'язку з початком будівництва другої черги Вінницької птахофабрики.

    Довідка: "Миронівський хлібопродукт" є найбільшим виробником курятини в Україні. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів переробки. Продукція МХП реалізується під торговими марками "Наша Ряба" (охолоджена курятина), "Легко!" (Заморожені напівфабрикати), "Дружба народів", "Бащинський", "Європродукт" (ковбасні вироби та копченості), "Сертифікований Ангус" (елітна охолоджена яловичина), "Фуа Гра" (охолоджена і заморожена гусятина і фуа-гра).

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.