• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія конкурує з Україною на ринку фуражної пшениці
    Опубликовано: 2016-09-29 17:30:00

    У 2016/17 МР Росія вперше почала експорт фуражної пшениці, почавши, таким чином, конкурувати з Україною в даному сегменті експортного ринку. Про це заявив президент Російського зернового союзу Аркадій Злочевський.

    «Ми ніколи не експортували фуражну пшеницю, а зараз почалися поставки. Тобто ми почали конкурувати з Україною », - сказав він.

    При цьому глава РЗС відзначив, що поки поставки зернової не надто великі - з 1 липня 2016 року Росія експортувала менше 1 млн т. фуражної пшениці.

    «Обсяг експорту за підсумками сільгоспроку буде залежати від того, наскільки успішно Росії вдасться конкурувати з Україною. При цьому необхідно також враховувати, що світовий ринок фуражної пшениці не дуже ємний, оскільки тваринники вважають за краще закупівлі кукурудзяних і ячмінних кормів», - уточнив Аркадій Злочевський.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.