• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Одольський: ОЗТ – лідер по обігу зернових в Україні
    Опубликовано: 2016-06-06 08:40:22

    1 червня 2016 року на філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Одеський Зерновий Термінал відбулось приймання матеріально-технічної бази до нового 2016/2017 маркетингового року. На підприємстві пройшов День відкритих дверей, гостями якого стали представники місцевої влади, Одеського морського порту, експедиторських компаній, агровиробники, поклажодавці, зернотрейдери. Про це повідомив директор ОЗТ Олександр Одольський.
    «В поточному році Одеський зерновий термінал встановив свій особистий рекорд - вперше за всю історію свого існування перевалив 1,5 млн тонн зернових. На сьогодні ми є лідируючим підприємством України по обігу зернових», - відзначив керівник філії.
    Олександр Одольський наголосив, що в планах підприємства на 16/17 МР збільшити обсяги приймання зерна з залізничного та автомобільного транспорту, а також реконструювати технологічні лінії для завантаження на воду, що дозволить швидше обслуговувати судна.
    За його словами, завдяки підтримці керівництва ДПЗКУ на модернізацію філії було виділено 70 млн грн.
    Слід відмітити, що до Дня відкритих дверей був проведений черговий етап тендерних торгів на закупівлю обладнання для реконструкції Одеського зернового терміналу, а саме транспортного оснащення продуктивністю 1 200 тонн на годину. У тендері беруть участь три іноземні компанії і вже до кінця наступного тижня має бути об’явлений його переможець. 
     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.