• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Кутовий: продаж права оренди землі – ключовий момент земельної реформи
    Опубликовано: 2016-05-21 18:30:00

    Ключовими моментами проведення земельної реформи в України є введення норм щодо  продажу прав оренди і   застави прав оренди на землі сільськогосподарського призначення. Про це повідомив глава Мінагрополітики Тарас Кутовий в ході брифінгу, що відбувся сьогодні в Кабінеті Міністрів України.

    За словами міністра, саме такий  підхід при проведенні реформи дає можливість залучити додатковий капітал, врегулювати відносини, а кожній фізичній особі- власнику паю стати учасником процесу ціноутворення і фактично запустити галузь і зняти ті ключові напружені моменти які існували до цього.

    «Це є основна теза і я хотів би щоб зараз, в контексті закону про обіг земель сільгосппризначення, саме ці моменти були відображені як ключові і сьогодні я просив колег з Верховної Ради підтримати цю пропозицію»,- сказав Тарас Кутовий.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.