• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Витрати на виробництво української с/г продукції підвищилися на 16%
    Опубликовано: 2016-05-01 16:30:00

    Витрати на виробництво сільськогосподарської продукції в Україні в січні-березні 2016 р виросли на 16% в порівнянні з показником за аналогічний період попереднього року. Про це повідомила Державна служба статистики України (Держстат).

    Сукупний індекс витрат на виробництво продукції рослинництва за звітний період п.р. склав 110,3%, тваринницької продукції - 129,8%.

    Згідно з даними Держстату, в березні 2016 р витрати на агровиробництво виросли на 4% в порівнянні з лютим. Зокрема, сукупні витрати на виробництво рослинницької продукції в минулому місяці п.р. виросли в порівнянні з лютим на 4,9%, тваринницької - на 1,8%.

    Крім того, індекс цін на матеріально-технічні ресурси промислового походження, споживаних сільським господарством, за 3 місяці 2016 р підвищився на 3,7%, в березні ц.р. - виріс на 5,3%.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.