• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Елітне українське насіння та міндобрива для посівної 2015
    Опубликовано: 2015-04-03 20:24:33


    «На сьогоднішній день у нашими установах є у  наявності більше  20 тисяч тонн елітного насіння ярих культур », - зазначив Ярослав Гадзало, Президент національної академії аграрних наук на Регіональній нараді  з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у поточному році, яка відбулась сьогодні у Чабанах, Київської області.
    Він сподівається, що валове виробництво зерна в цьому році буде на рівні минулого, але для цього треба прикласти чимало зусиль. «Складність проведення  весняно-польових робіт пов’язано із подорожчанням ресурсів відносно рівня минулого року. Це стимул для  вітчизняних аграріїв звернути увагу на розробки НААН посівного матеріалу та міндобрив. Київська, Житомирська області мають найбільший науково-дослідницький  потенціал.  Зараз маємо в наявності на дослідницьких станціях більше 20 тисяч тонн елітного насіння ярих культур. Ми готові надати весь асортимент для вітчизняних землеробів», - сказав він.
    На нараді науковці  представили зразки  насіння, мінерального добрива та препаратів з обробки культур від шкідників, зауважуючи на те, що їх розробки можуть здешевити собівартість майбутнього врожаю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.