• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрний страховий Пул: політика прозорості та відкритості. Запрошуємо страховиків приєднуватись до нас
    Опубликовано: 2015-02-17 08:46:36

    У зв’язку з реформуванням діяльності та подальшим розвитком Пулу, а також заради ефективного функціонування сільського господарства в Україні в цілому, запрошуємо долучитись до роботи в Пулі всіх професіоналів у сфері агрострахування.

    Страховики, які подали заяву про вступ до Пулу, повинні відповідати вимогам законодавства України, мати у встановленому порядку ліцензію на здійснення страхування сільськогосподарської продукції, визнавати Статут Пулу, внутрішні правила і положення пулу, зобов’язуються їх дотримуватись та відповідають Вимогам, визначеним Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, разом із центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування і реалізує державну аграрну політику, щодо участі страхових компаній у страхуванні сільськогосподарської продукції з державною підтримкою.
    Пул працює за програмою відкритого агрострахування, прозорих процесів, державно-громадського контролю та підтримкою кращих європейських перестраховиків.
    Плануємо найближчим часом запровадити програму дешевого агрострахування для дрібних та середніх фермерів та розпочати програму  державної підтримки страхування за такою програмою.
    Ми впевнені, що разом побудуємо краще майбутнє для України!

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.