• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Украине начали скупку несуществующего урожая
    Опубликовано: 2013-12-06 08:03:04

    Економічний експерт Олександр Охріменко вважає, що Україна може отримати суттєві преференції за результатами візиту Президента України до Китаю, бо Піднебесна дуже зацікавлена в співпраці з нашою державою, зокрема в імпорті української сільгосппродукції. В ефірі каналу БТБ експерт зазначив, що Китай зацікавлений у закупівлі урожаю зернових, зокрема кукурудзи.

    «Після підписання договору про співпрацю та торгівлю з Китаєм Україна може отримати до 10 млрд у вигляді кредитів та інвестицій. На сьогоднішній момент – це дійсно суттєва допомога. При чому найближчим часом, можливо, навіть до кінця року можемо отримати 1 мільярд, а може й 2 мільярди», - зазначив Охріменко.

    «Китай дуже зацікавлений з нами співпрацювати і він згоден давати кредит, щоб купувати у нас майбутній урожай. У даному випадку кукурудзу», - додав він.

    btb.tv

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.