• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держсільгоспінспекція: На Львівщині виявлено 827 порушень земельного законодавства
    Опубликовано: 2012-12-14 18:03:18

    За останні вісім місяців, з квітня по листопад, фахівці Державної інспекції сільського господарства в Львівській області  провели 1297 перевірок щодо  дотримання вимог земельного законодавства, під час яких  виявлено  827 порушень  на загальній площі більше 72 тисяч  гектарів.

    Таким чином, для усунення порушень видано  827 приписів. Найбільше виявлених порушень, а це 562, стосувалися використання земельних ділянок особами без правовстановлюючих документів.


    Зокрема, через самовільне зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням та зняття ґрунтового покриву без спеціального дозволу, земельним ресурсам заподіяно шкоду на загальну суму 958 тис. грн.


    Так, через  не сплату шкоди 44 матеріали направлено в органи прокуратури на загальну суму близько 232 тис. грн. З них, щодо самовільного зайняття земельних ділянок – 30 матеріалів на суму 83,1 тис. грн.; з використання земельних ділянок не за цільовим призначенням – 4 на суму 45,5 тис. грн.; із зняття ґрунтового покриву  без спеціального дозволу – 10 на суму 103,2 тис. грн.

     

    Источник disgu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.