• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Карантинні організми, виявлені при проведенні контрольних обстежень cтаном на 29.11.2012 року - Держслужба з карантину рослин
    Опубликовано: 2012-12-01 12:56:44

    З метою встановлення фітосанітарного стану території країни державні інспектори з карантину рослин продовжують проводити моніторинг, який включає в себе контрольні обстеження сільськогосподарських і лісових угідь, місць зберігання і переробки рослин та рослинної продукції, пунктів карантину рослин і прилеглої до них території.

    Так за останній тиждень при проведенні обстежень старих вогнищ карантинних організмів державними інспекторами карантину рослин виявлені обмежено поширені в Україні карантинні організми, а саме:

    Золотиста картопляна нематода - Globodera rostochiensis (Wollenweber) Behren),

    -  в Волинській області (2-х районах) на площі 23,96 га.

    Актами обстеження на встановлення фітосанітарного стану засвідчені факти виявлення карантинних організмів, а також визначено заходи по знищенню цих шкідливих організмів.

     

    Источник golovderzhkarantyn

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.