• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укргазбанк укріплює позиції у системах грошових переказів
    Опубликовано: 2009-07-28 15:43:24

    Укргазбанк підписав партнерську угоду з міжнародною системою грошових переказів UNIStream. Відповідно до угоди, банк може виплачувати та відправляти грошові перекази UNIStream через розгалужену мережу підрозділів, що представлена в усіх регіонах країни.

    Коментуючи даний факт, начальник управління вкладних та розрахункових продуктів АБ «Укргазбанк» Ігор Фомічов, зазначив: «Грошові перекази фізичних осіб активно розвиваються в Укргазбанку. На даний момент Укргазбанк вдало співпрацює з такими міжнародними системами грошових переказів як Contact, MoneyGram, Leader та Anelik. Також, - наголосив Ігор Фомічов, - в найближчих планах банку співпраця з такими системами як Western Union та Золотая Корона.

    За перше півріччя 2009 року кількість грошових переказів через відділення АБ «Укргазбанку» впритул наблизилась до 40 000 переказів, що, не дивлячись на загальне зниження активності по грошовим переказам, перевищило анологічний показник минулого року. В подальшому Укргазбанк планує збільшити обсяги відправлених та виплачених коштів через міжнародні системи переказу грошей як завдяки збільшенню кількості систем, так і через покращення якості обслуговування клієнтів. Зокрема, у листопаді - ні планується проведення акції для клієнтів, які скористаються послугою грошових переказів в Укргазбанку».

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.