• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин у суботу перебуває з робочою поїздкою у Запорізькій області
    Опубликовано: 2006-02-20 10:22:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у суботу перебуває з робочою поїздкою у Запорізькій області.

    У селі Петро-Михайлівка Вільнянського району В.Литвин ознайомився з об´єктами соціально-культурно призначення школою і дитячим садком, подарував дітям подарунки та поспілкувався з мешканцями.

    Відповідаючи на запитання вчителів щодо відміни ст.57 Закону України "Про освіту", якою обмежувався розмір надбавок за вчительську працю, В.Литвин поінформував, що Верховна Рада України вже відмінила цю статтю. Водночас, він висловив жаль з приводу вето Президента на цей закон та поінформував про намір Верховної Ради повернутися до розгляду цього питання, подолавши вето глави держави або ухваливши нову редакцію закону наступного тижня.

    Голова Верховної Ради України також зустрівся з мешканцями м.Вільнянськ.

    Багато питань мешканців Запорізької області стосувалося виплат дітям війни. В. Литвин повідомив, що рішення про виплату коштів цій категорії громадян було ухвалено, однак Президент заветував цей закон. Він поінформував про намір депутатів повернутися до розгляду цього закону наступного тижня. При цьому, Голова Верховної Ради висловив здивування вето Президента, оскільки держбюжетом передбачено на ці цілі 800 мільйонів гривень.

    Відповідаючи на запитання щодо встановлення справедливості при наданні статусу держслужбовця, В.Литвин висловив переконання, що цей статус мають отримати всі працівники бюджетної сфери. При цьому, він засудив тенденцію збільшення чисельності працівників держустанов різного рівня, яка спостерігається останніми роками.

    Велику частку запитань громадян становили питання щодо пенсійного забезпечення. В.Литвин висловив переконання, що з обранням нової Верховної Ради вже в другому кварталі цього року пенсії виплачуватимуться у відповідності з трудовим стажем.

    "ВРУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.