• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хроніки виборів на Донеччині
    Опубликовано: 2006-03-27 11:19:00

    Об 12:15 у місті Дебальцево на виборчій дільниці № 148 виборчого округу № 43 представники «Комітету виборців України» виявили протоколи підсумків голосування, у яких стояли підписи всіх ів комісії. На місце виїжджали прокурор міста Дебальцево та начальник міської міліції. и комісії пояснили, що робили так завжди, на всіх виборах. Протоколи вилучено. Матеріали дослідчої перевірки направлено до прокуратури.

    ****

    Об 11:52 до Славянського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в с. Долина Славянського р-ну в своєму будинку виявлено без зовнішніх ознак насильницької смерті Пашина Олександра Петровича, 1951 р.н., голову територіальної виборчої комісії Долинської сільської ради.

    ****

    Об 11:25 в Пролетарський райвідділ м. Донецька від міліціонера ППСМ надійшло повідомлення, що на території виборчої дільниці №54 по вул. Роздольна, 6-а (приміщення СПТУ-114) виявлено сумку, в якій можуть бути вибухонебезпечні предмети. Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи та працівників вибухотехнічної служби вказане приміщення оглянуто, вибухонебезпечних предметів не виявлено. Виборчий процес не переривався.

    ****

    Об 11:00 до чергової частини УМВС в Донецькій області надійшло повідомлення, що в Іллічівському р-ні м. Маріуполя в приміщенні виборчої дільниці № 16 територіального виборчого округу № 48, розташованого в приміщенні технічного ліцею на пр. Ілліча, 133 несподівано помер Дідух Богдан Іванович, 1948 р.н., спостерігач від Комуністичної партії України, житель м. Маріуполя. Попередня причина смерті - серцевий напад.

    ЦГЗ УМВС України в Донецькій області

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.