• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Злочини та події на 01.04.2005 р.
    Опубликовано: 2006-04-03 11:39:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 604 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 369 (52,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 2 вбивства, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 64 пограбування, 14 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло про злочини. Вжитими заходами (52,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 2 вбивства, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 64 пограбування, 14 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї, 200 г вибухівки та 158 набоїв.

    затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено набоїв.

    За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 129 осіб. У них вилучено 24,2 кг тиків.

    затримано 129 осіб. У них вилучено кг тиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 989 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 47 осіб.

    заарештовано осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 250 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 89 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них – у сфері службової діяльності, у тому числі – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 89 доньо-транспортних пригод, у яких 16 осіб загинуло та 104 - травмовано.

    зафіксовано 89 доньо-транспортних пригод, у яких 16 осіб загинуло та 104 - травмовано.

    В селі Вінницьких Хуторах Вінницького району Вінницької області у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовими пораненнями ей громадянина Р. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя села Комарів зного району, та особу без постійного місця ання й роботи. Попередньо встановлено, що вони вночі 28 березня в будинку потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили господаря.

    у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовими пораненнями ей громадянина Р. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя села Комарів зного району, та особу без постійного місця ання й роботи. Попередньо встановлено, що вони вночі 28 березня в будинку потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили господаря.

    У селі Макалевичах Радомишльського району Житомирської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя міста Васильків Київської області. Попередньо встановлено, що він увечері 10 січня з метою крадіжки проник до будинку пенсіонера П., але був застигнутий господарем й заподіяв йому смертельні тілесні ушкодження.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя міста Васильків Київської області. Попередньо встановлено, що він увечері 10 січня з метою крадіжки проник до будинку пенсіонера П., але був застигнутий господарем й заподіяв йому смертельні тілесні ушкодження.

    19 січня в місті Євпаторії Автономної Республіки Крим на спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 4 було знайдено мертвою з ножовим пораненням шиї громадянку О. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 18 січня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив потерпілу.

    31 березня о 15.00 у Солом’янському районі міста Києва до міліції звернувся житель міста Ірпінь Київської області. Він заявив, що годину тому невідома жінка з палати пологового будинку викрала його новонародженого сина. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів через півтори години затримано місцеву жительку Р., яка в поліетиленовому пакеті переносила викрадену дитину.

    У місті Одесі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Республіки Грузії. Попередньо встановлено, що він увечері 29 березня на вулиці відібрав у місцевої жительки, сумку, у якій знаходилися 1,4 тис. гривень. Частину викраденого вилучено

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Республіки Грузії. Попередньо встановлено, що він увечері 29 березня на вулиці відібрав у місцевої жительки, сумку, у якій знаходилися 1,4 тис. гривень. Частину викраденого вилучено

    У місті Херсоні затримано місцевого жителя, у якого вилучено 951 таблетку “екстазі”.

    затримано місцевого жителя, у якого вилучено 951 таблетку “екстазі”.

    Прокуратурою Донецької області за матеріалами відділення ДСБЕЗ Дружківського міськвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно відповідального секретаря військово-лікарської комісії. Вона протягом минулого місяця отримувала від призовників хабарі за надання документів, що дозволяють звільнити останніх від призову на службу до збройних сил України. Задокументовано 8 фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму 10 тис. гривень.

    за матеріалами відділення ДСБЕЗ Дружківського міськвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно відповідального секретаря військово-лікарської комісії. Вона протягом минулого місяця отримувала від призовників хабарі за надання документів, що дозволяють звільнити останніх від призову на службу до збройних сил України. Задокументовано 8 фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму 10 тис. гривень.

    На Запоріжжі слідчим відділенням Василівського райвідділу внутрішніх справ за матеріалами управління ДСБЕЗ УМВС в області порушено кримінальну справу відносно голови сільськогосподарського кооперативу. Він, у вересні 2004 року, шляхом зловживання довірою посадових осіб приватного підприємства заволодів грошима останнього в сумі понад 1,2 млн гривень.

    слідчим відділенням Василівського райвідділу внутрішніх справ за матеріалами управління ДСБЕЗ УМВС в області порушено кримінальну справу відносно голови сільськогосподарського кооперативу. Він, у вересні 2004 року, шляхом зловживання довірою посадових осіб приватного підприємства заволодів грошима останнього в сумі понад 1,2 млн гривень.

    Прокуратурою міста Києва за матеріалами управління ДСБЕЗ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу відносно посадових осіб Національного Агентства та відкритого акціонерного товариства. Вони, у 1998 році, під час реорганізації державного підприємства безпідставно внесли до інвентаризаційних документів та акту прийому-передачі 39 об’єктів нерухомого майна загальною вартістю 12,4 млн грн (належали дочірньому підприємству зного заводу). У подальшому оформили листи – дозволи про відчуження вказаного майна та незаконно реалізували 6 із 39 зазначених об’єктів комерційним структурам на загальну суму 8,8 млн гривень.

    за матеріалами управління ДСБЕЗ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу відносно посадових осіб Національного Агентства та відкритого акціонерного товариства. Вони, у 1998 році, під час реорганізації державного підприємства безпідставно внесли до інвентаризаційних документів та акту прийому-передачі 39 об’єктів нерухомого майна загальною вартістю 12,4 млн грн (належали дочірньому підприємству зного заводу). У подальшому оформили листи – дозволи про відчуження вказаного майна та незаконно реалізували 6 із 39 зазначених об’єктів комерційним структурам на загальну суму 8,8 млн гривень.

    Прокуратурою міста Одеси за матеріалами управління ДСБЕЗ УМВС України в області порушено кримінальну справу відносно виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації. Він незаконно видав розпорядження, згідно якого було реалізовано нерухоме майно державного підприємства та його дочірнього підприємства на загальну суму 3,5 млн гривень.

    за матеріалами управління ДСБЕЗ УМВС України в області порушено кримінальну справу відносно виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації. Він незаконно видав розпорядження, згідно якого було реалізовано нерухоме майно державного підприємства та його дочірнього підприємства на загальну суму 3,5 млн гривень.

    На Харківщині слідчим управлінням УМВС України в області за матеріалами управління ДСБЕЗ порушено кримінальну справу відносно голови селищної ради. Він у 2001-2002 роках під час реалізації земельної ділянки несільськогосподарського призначення закритому акціонерному товариству виніс розпорядження, яким були внесені зміни до доходної частини місцевого бюджету, в результаті чого до нього не надійшли грошові кошти в сумі понад 1,1 млн. гривень.

    слідчим управлінням УМВС України в області за матеріалами управління ДСБЕЗ порушено кримінальну справу відносно голови селищної ради. Він у 2001-2002 роках під час реалізації земельної ділянки несільськогосподарського призначення закритому акціонерному товариству виніс розпорядження, яким були внесені зміни до доходної частини місцевого бюджету, в результаті чого до нього не надійшли грошові кошти в сумі понад 1,1 млн. гривень.

    "ДЗГ МВС України"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.