• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АМКУ турбується про державні закупівлі
    Опубликовано: 2006-04-03 13:02:00

    Антимонопольний комітет України занепокоєний позицією деяких органів влади стосовно погодження постанови Кабінету Міністрів України щодо функціонування системи державних закупівель.
    Зокрема, у розвиток нещодавніх змін законодавства Комітет своєчасно розробив та передав на погодження залученим органам влади проект відповідної постанови.

    Зокрема, у розвиток нещодавніх змін законодавства Комітет своєчасно розробив та передав на погодження залученим органам влади проект відповідної постанови.


    Натомість Мінекономіки відмовляється погоджувати цей документ в частині збільшення бюджетних призначень Комітету за рахунок зменшення своїх. Окрім цього, одну узгоджувальну нараду Міністерство проігнорувало, а друга не відбулася через відсутність представників ще й Мін’юсту та Мінфіну.


    «Ситуація, що склалася, затримує виконання покладених законодавством на Антимонопольний комітет нових функцій і ставить під загрозу зриву функціонування системи державних закупівель взагалі. Така безвідповідальна та зухвала позиція органів влади є неприпустимою. Сподіваюсь, вони вчасно схаменуться.

    Тому я закликаю усіх конструктивно підійти до вимог Закону, без амбіцій, але з повагою до Верховної Ради, яка прийняла цей закон, та до Президента, який його підписав, - наголосив Голова Комітету Олексій Костусєв. - А для того, аби якнайшвидше врегулювати ситуацію, я сьогодні звернувся до Прем’єр-міністра України листом, у якому висловив стурбованість нинішнім становищем та попрохав його особисто втрутитися у вирішення конфлікту».

    "АМКУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.