• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Братанов підніме пільги для донецьких студентів
    Опубликовано: 2006-04-06 11:43:00

    Студенти Донецької області будуть відпочивати влітку з комфортом, а на навчання вони поїдуть по пільговими цінами на квитки. Так, у 2004 році на компенсацію студентських пільг на проїзд у міському транспорті було виділено 1,231 млн. грн., у 2005 – 3 млн. грн., а у 2006 році – 3,9 млн. грн.

    Заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Братанов провів засідання обласної студентської ради (консультативно-дорадчий орган при облдержадміністрації).

    Під час наради особливу увагу було приділено розгляду організації оздоровлення та відпочинку студентів. Було відзначено, що в Донецькій області з бюджетів усіх рівнів на оздоровлення студентів пільгових категорій у 2006 році буде виділено 130 тис. грн. Також більшість вищих навчальні закладів області передбачили цільові кошти на модернізацію студентських баз відпочинку.

    Окремо на засіданні обговорювалися питання щодо пільгового проїзду студентів в автотранспорті. Заступник голови облдержадміністрації підкреслив, що в останні роки в області значно покращилася ситуація з компенсацією студентських пільг на проїзд. Так тільки у Донецьку у 2004 році на ці цілі було виділено 1,231 млн. грн., у 2005 – 3 млн. грн., а у 2006 році – 3,9 млн. грн.

    „Ми усвідомлюємо, що молодь – це майбутнє України. Тому одним з пріоритетних завдань обласної влади залишається впровадження реформи освіти, розширення студентського самоврядування та соціальний захист студентства”, – зазначив Олександр Братанов.

    Довідка:

    Обласна студентська рада – консультативно-дорадчий орган при облдержадміністрації.

    Мета діяльності – більш повного врахування позицій студентської молоді при виробленні та реалізації державної політики у сферах освіти, праці, соціального становлення та розвитку молоді, налагодження конструктивної взаємодії між органами державної влади і студентськими організаціями, органами місцевого самоврядування вищих навчальних закладів Донецької області.

    "Урядовий портал"


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.