• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події
    Опубликовано: 2006-04-06 13:01:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2704 заяви про злочини. Вжитими заходами 1449 (53,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 56 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2704 заяви про злочини. Вжитими заходами 1449 (53,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 56 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 2,1 кг вибухівки та 215 набоїв.

    затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 2,1 кг вибухівки та 215 набоїв.

    За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 120 осіб. У них вилучено 24,3 кг тиків.

    затримано 120 осіб. У них вилучено 24,3 кг тиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1266 осіб.

    до відповідальності притягнуто 1266 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 46 осіб.

    заарештовано 46 осіб.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 87 доньо-транспортних пригод, у яких 11 осіб загинули та 97 травмовані.

    зафіксовано 87 доньо-транспортних пригод, у яких 11 осіб загинули та 97 травмовані.

    Упродовж минулої доби порушено 44 кримінальних справи за злочинами економічної спрямованості, з яких 14 – у сфері службової діяльності, у тому числі 4 – про хабарництво.

    У селі Кароліно-Бугаз Одеської області правоохоронці затримали 38-річного громадянина Азербайджану, який уночі 3 квітня під час сварки, що виникли на ґрунті неприязних відносин, убив у літній кухні домогосподарства 87-річну пенсіонерку та її 71-річну сусідку - в її власному будинку.

    правоохоронці затримали 38-річного громадянина Азербайджану, який уночі 3 квітня під час сварки, що виникли на ґрунті неприязних відносин, убив у літній кухні домогосподарства 87-річну пенсіонерку та її 71-річну сусідку - в її власному будинку.

    У місті Чугуєві Харківської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 23 та 25 років, обидва безробітні. Попередньо встановлено, що вони вдень 3 квітня на околиці міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушили свого 27-річного приятеля.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 23 та 25 років, обидва безробітні. Попередньо встановлено, що вони вдень 3 квітня на околиці міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушили свого 27-річного приятеля.

    Дончанок повернули додому з «ів» Туреччини та Росії

    На Донеччині затримано 36-річну громадянку Росії та 22-річну жительку міста Єнакієве, які в жовтні минулого року вивезли до Туреччини 22-річну місцеву жительку, де продали її ам з метою уальної експлуатації. В цій же області затримано трьох місцевих жителів віком 38-26 років, які в серпні минулого року вивезли до Росії 16-річну жительку міста Дебальцеве, ученицю загальноосвітньої школи, де продали її ам. Потерпілих повернено на батьківщину.

    затримано 36-річну громадянку Росії та 22-річну жительку міста Єнакієве, які в жовтні минулого року вивезли до Туреччини 22-річну місцеву жительку, де продали її ам з метою уальної експлуатації. В цій же області затримано трьох місцевих жителів віком 38-26 років, які в серпні минулого року вивезли до Росії 16-річну жительку міста Дебальцеве, ученицю загальноосвітньої школи, де продали її ам. Потерпілих повернено на батьківщину.

    У селі Ізумрудному АР Крим затримано 24-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 200 грамів вибухівки.

    затримано 24-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 200 грамів вибухівки.

    У місті Вахрушевому Луганської області затримано 30-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 1,8 кг вибухівки.

    затримано 30-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 1,8 кг вибухівки.

    На Донеччині співробітники УДСБЕЗ викрили директора одного з районних комунальних підприємств, який у минулому році незаконно надав дозвіл на реалізацію комунального майна приватному підприємству. Внаслідок цього територіальній громаді завдано збитків на загальну суму понад 735 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    співробітники УДСБЕЗ викрили директора одного з районних комунальних підприємств, який у минулому році незаконно надав дозвіл на реалізацію комунального майна приватному підприємству. Внаслідок цього територіальній громаді завдано збитків на загальну суму понад 735 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    «Прихватизували» 13 гектарів чорноморських пляжів

    На Одещині працівники УДСБЕЗ викрили посадовців однієї з райдержадміністрацій, які протягом 2003-2004 років, у порушення вимог земельного та водного законодавств України, в інтересах двох підприємств здійснили незаконне відчуження земельних ділянок (піщані пляжі) загальною площею 13 га, які належать водному фонду і входять до складу прибережних захисних смуг Чорного моря. У результаті цього державі завдано збитків на суму понад 2,3 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівники УДСБЕЗ викрили посадовців однієї з райдержадміністрацій, які протягом 2003-2004 років, у порушення вимог земельного та водного законодавств України, в інтересах двох підприємств здійснили незаконне відчуження земельних ділянок (піщані пляжі) загальною площею 13 га, які належать водному фонду і входять до складу прибережних захисних смуг Чорного моря. У результаті цього державі завдано збитків на суму понад 2,3 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    У кишенях посадовців «гуляє» вітер незбудованої електростанції

    На Херсонщині працівниками УДСБЕЗ викрито посадовців товариства з обмеженою відповідальністю та одного з управлінь Херсонської облдержадміністрації, які в минулому році використали не за цільовим призначенням бюджетні кошти в сумі 3,5 млн. гривень, призначені на будівництво Сиваської вітрової електростанції. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ч.2 ст.210, ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (порушення законодавства про бюджетну систему України, зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

    працівниками УДСБЕЗ викрито посадовців товариства з обмеженою відповідальністю та одного з управлінь Херсонської облдержадміністрації, які в минулому році використали не за цільовим призначенням бюджетні кошти в сумі 3,5 млн. гривень, призначені на будівництво Сиваської вітрової електростанції. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ч.2 ст.210, ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (порушення законодавства про бюджетну систему України, зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

    На Харківщині працівниками ДВБ ГУБОЗ МВС України викрито працівників одного з райвідділів внутрішніх справ, які в лютому ц.р. незаконно заволоділи квартирою місцевого жителя. Районною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками ДВБ ГУБОЗ МВС України викрито працівників одного з райвідділів внутрішніх справ, які в лютому ц.р. незаконно заволоділи квартирою місцевого жителя. Районною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    "ДЗГ МВС України"


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.