• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СБУ викрило злочинну схему постачання контрабанди на Донеччині
    Опубликовано: 2006-04-06 14:46:00

    Співробітники управлінь СБ України в Донецькій та Закарпатській областях спільно з представниками Державної податкової адміністрації виявили міжрегіональну схему контрабандного постачання в Україну м’ясопродукції сумнівної якості.

    Встановлено, що зацікавлені в отриманні тіньових прибутків підприємці за допомогою корумпованих посадовців організували постачання контрабандної курятини з Угорщини на адресу українського м’ясопереробного підприємства з наданням неправдивих відомостей про товар.

    Зокрема, у товарно-супровідних документах було вказано, що у вагонах-рефрижераторах знаходиться кісткова суміш для годівлі тварин, непридатна для харчування людей. Однак у процесі перевірки, здійсненої співробітниками УСБУ у Донецькій області та працівниками контролюючих органів, було виявлено, що “собачий корм” насправді являв собою пресовані шматки курятини.

    Спритні ділки мали намір переробити 360 тонн цих м’ясопродуктів на ковбасу для реалізації на території Донецького регіону. До того ж, завдяки злочинній комбінації зловмисники сподівалися уникнути сплати належних податків до Державного бюджету України на суму понад 65 тисяч євро.

    На даний час співробітники СБУ з’ясовують подробиці злочинної схеми і виявляють усіх причетних до її реалізації осіб.

    За фактом незаконного переміщення до України 360 тонн м’ясопродуктів слідчим відділом УСБУ в Донецькій області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.201 (контрабанда) Кримінального кодексу України.

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.