• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Податківці виявили на Кіровоградщині підпільну тютюнову фабрику
    Опубликовано: 2006-04-06 17:26:00

    Працівники податкової міліції Кіровоградської області припинили діяльність нелегального виробництва тютюнових виробів.

    Цех було обладнано в колишньому овочевому складі одного з сіл Кіровоградського району. Тут в антисанітарних умовах трудилося четверо найманців, виготовляючи цигарки без фільтру з логотипами вітчизняних та закордонних виробників.

    Про масштаби виробництва свідчить те, що на момент візиту оперативників у цеху знаходилося понад 200 тисяч пачок готової продукції, а сировиною – тютюн у мішках – завалені до стелі всі приміщення.

    Також податківці вилучили 6 ящиків з марками акцизного збору невстановленого зразка виробництва України, Росії, Молдови; заготовки упаковок для цигарок та штампи різних заводів виробників тютюнових виробів; цигарковий папір; шляхові листи з відбитком печатки кіровоградського товариства з обмеженою відповідальністю; автомобіль ГАЗ – 52, завантажений тютюновими виробами.

    За попередньою оцінкою, з місця пригоди вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 500 тис. грн.

    На даний час проводяться слідчі дії щодо встановлення організаторів підпільного виробництва, шляхів постачання продукції для виготовлення фальсифікованих тютюнових виробів та мережі їх реалізації.


    "ДМСУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.