• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано автомобілі
    Опубликовано: 2006-04-06 17:35:00

    В рамках виконання державної програми „Контрабанда-стоп” співробітники спецпідрозділу Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками пункту пропуску „Шегині” Мостиської митниці попередили незаконне ввезення в Україну трьох вантажних автомобілів „Вольво” з причепами вартістю близько одного млн.грн.

    5 квітня цього року троє мешканців Одеської області ввезли з території Польщі в Україну три вантажні автомобілі „Вольво” 2001 року випуску. Для митного оформлення водії надали документи згідно із якими зазначені вантажівки прямували з Голландії на одну з комерційних структур України. Враховуючи інформацію, яку надали співробітники УСБУ у Львівській області, митники пункту пропуску „Шегині” здійснили ряд перевірочних заходів, в результаті яких при ретельному огляді автомобілів в їх кабінах було виявлено інші пакети документів на ці авто, які суттєво відрізнялись від документів наданих для митного оформлення.

    Враховуючи те, що для розмитнення вантажівок перевізники надали документи з неправдивими даними, співробітниками митних органів складені протоколи про порушення митних правил. Розглядається питання про порушення кримінальної справи. Однак, вже зараз можна констатувати, що в результаті взаємодії правоохоронців вдалося попередити нанесення економічних збитків державі.

    "ДМСУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.