• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бойко: "Литвин може відіграти важливу роль у відносинах між Україною та Росією"
    Опубликовано: 2005-12-07 11:44:00
    "Сьогодні зрозуміло, що галузеві керівники газову проблему не вирішать. Проблема знаходиться у політичній площині, необхідний прямий діалог на вищому рівні", – так лідер Республіканської партії України Юрій Бойко прокоментував черговий раунд газових переговорів між Україною та Росією.

    У прямому ефірі телеканалу НТН 5 ня Юрій Бойко сказав: "Після налагодження відносин, до чого повинен докласти зусиль і Президент, і спікер українського парламенту, прийде усвідомлення того, що газовий бізнес – це бізнес спільний. Тоді можна буде вирішити всі питання у відносинах між країнами".

    Юрій Бойко також підкреслив, що Москва хоче від нас розуміння того, що наші країни політично близькі. "Тому втручання такого розумного й прагматично мислячого політика як Володимир Литвин може відіграти в цій ситуації вирішальну роль", – вважає лідер РПУ.
     
    Пресс-служба РПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.