• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко зустрівся з Станіславом Ніколаєнко
    Опубликовано: 2006-01-20 14:40:00

    Іван Стойко зустрівся з міністром освіти та науки України Станіславом Ніколаєнко, який перебуває на Тернопільщині з робочим візитом.

    Учасники зустрічі обговорили стан справ у освітянській галузі області, перспективи налагодження ефективної взаємодії між міністерством та управлінням освіти та науки ОДА.

    Станіслав Ніколаєнко відзначив, що бесіда була конструктивною, і за її підсумками буде вирішено низку конкретних проблем, врегулювання яких перебуває у компетенції очолюваного ним міністерства.

    Підсумовуючи результати зустрічі міністр освіти та науки позитивно оцінив те що в області збільшується кількість дошкільних навчальних закладів, вирішується питання забезпечення харчуванням учнів 1-4 класів, зміцнюється матеріально-технічна база навчальних закладів. Водночас п.Ніколаєнко наголосив на потребі активізувати процес комп’ютеризації та інтернетизації шкіл.

    “Ця проблема існує сьогодні і ми її спільно будемо вирішувати” – сказав С.Ніколаєнко.

    По завершенню зустрічі Керівник освітянської галузі України поспілкувався з журналістами.

    Перебуваєчи у Тернополі п.Ніколаєнко має намір відвідати Українську гімназію ім. Івана Франка, ознайомиться з роботою ВПУ № 10 м. Тернополя, побувати у тернопілській ЗОШ №6.

    Також Станслав Ніколаєнко огляне Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка де зустрінеться активістами студентського самоврядування вузу.

    Поспілкується міністр і з освітянами Тернопільської області. Зустріч відбудеться в актовому залі Тернопільського державного економічного університету.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.