Стойко зустрівся з Станіславом Ніколаєнко

20 янв, 14:40

Іван Стойко зустрівся з міністром освіти та науки України Станіславом Ніколаєнко, який перебуває на Тернопільщині з робочим візитом.

Учасники зустрічі обговорили стан справ у освітянській галузі області, перспективи налагодження ефективної взаємодії між міністерством та управлінням освіти та науки ОДА.

Станіслав Ніколаєнко відзначив, що бесіда була конструктивною, і за її підсумками буде вирішено низку конкретних проблем, врегулювання яких перебуває у компетенції очолюваного ним міністерства.

Підсумовуючи результати зустрічі міністр освіти та науки позитивно оцінив те що в області збільшується кількість дошкільних навчальних закладів, вирішується питання забезпечення харчуванням учнів 1-4 класів, зміцнюється матеріально-технічна база навчальних закладів. Водночас п.Ніколаєнко наголосив на потребі активізувати процес комп’ютеризації та інтернетизації шкіл.

“Ця проблема існує сьогодні і ми її спільно будемо вирішувати” – сказав С.Ніколаєнко.

По завершенню зустрічі Керівник освітянської галузі України поспілкувався з журналістами.

Перебуваєчи у Тернополі п.Ніколаєнко має намір відвідати Українську гімназію ім. Івана Франка, ознайомиться з роботою ВПУ № 10 м. Тернополя, побувати у тернопілській ЗОШ №6.

Також Станслав Ніколаєнко огляне Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка де зустрінеться активістами студентського самоврядування вузу.

Поспілкується міністр і з освітянами Тернопільської області. Зустріч відбудеться в актовому залі Тернопільського державного економічного університету.

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/100707.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM