• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дєєва пообіцяла зробити все можливе, щоб допомогти воїнам-афганцям
    Опубликовано: 2006-02-16 15:57:00

    У переддень 17-ої річниці виводу радянських військ з Афганістану голова облдержадміністрації Надія Дєєва зустрілася з представниками об’єднань ветеранів афганців та військовослужбовцями, які брали участь у бойових діях на території інших держав. У різні роки українці воювали в Анголі, Північній Кореї, В’єтнамі, Єгипті, на Кубі, Сомалі та в багатьох інших державах.

    Та найважчою інайкровопролитнішою, звичайно, була війна в Афганістані, де протягом десяти років загинуло близько 14,5 тис. чоловік, з них 226 - дніпропетровці. 411мешканців Дніпропетровщини повернулися додому інвалідами. “Ми повинні низько вклонитися тим, хто брав участь у цій війні, і зробити все для вирішення їхніх проблем”, - сказала голова облдержадміністрації у своєму привітальному слові. Губернатор повідомила, що в останні роки питання соціального захисту ветеранів війни та інвалідів стали вирішуватися дещо краще, проте проблеми ще є. У 2006 році облдержадміністрація буде займатися вирішенням проблем із забезпеченням житлом, працевлаштуванням

    ветеранів Афганістану та безкоштовним навчанням їхніх дітей. Вперше з обласного бюджету найближчим часом усім інвалідам-афганцям та родинам загиблих буде надана допомога. Під кінець зустрічі керівники об’єднань і організацій області ветеранів Афганістану звернулися до Надії Дєєвої з проханням посприяти їм у вирішенні питань, які знаходяться у компетенції Верховної Ради і Президента України. Голова облдержадміністрації пообіцяла зробити все можливе, щоб їм допомогти.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.