• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зведений підрозділ ВМС Збройних Сил України завершує підготовку
    Опубликовано: 2006-03-16 13:03:00

    Підрозділи Військово-Морських Сил України закінчують підготовку до участі у навчанні НАТО “Бриліант марінер – 2006”, яке відбудеться у період з 26 березня по 7 квітня поточного року на території Німеччини, Нідерландів, Данії, Швеції, Норвегії та в акваторії Північного й Балтійського морів.

    Під час розробки теми навчання, яка полягає у проведенні морської миротворчої операції зі встановлення миру у районі кризи, багатонаціональні сили повинні відпрацювати взаємосумісність сил та штабів НАТО і країн-партнерів під час проведення морської та амфібійної операцій із врегулювання кризи.

    У навчанні братимуть участь сили від 17 країн-ів НАТО та країн-партнерів. Зокрема, від України, Швеції, та Фінляндії. Військово-Морські Сили ЗС України у навчанні будуть представлені ротою морської піхоти та групою водолазів.

    „Бриліант марінер – 2006” стане найскладнішим та найінтенсивнішим військово-морським навчанням НАТО у 2006 році. У навчанні передбачено участь до 45 надводних кораблів, у тому числі авіаносця і двох десантних кораблів, 6 підводних човнів, об’єднаного італійсько-іспанського батальйону морської піхоти, 8 груп спеціального призначення (протидіверсійних, розмінування), до 15 літаків та вертольотів країн-партнерів та країн-ів НАТО.

    Передбачається, що зведений підрозділ ВМС ЗС України долучиться до другої фази навчання „Бриліант марінер – 2006”, яка проходитиме з 27 березня по 2 квітня 2006 року на базі Навчального центру сухопутних військ Данії у місті Оксбол.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.