• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 4 кандидати в мери Луцька оскаржують результати виборів
    Опубликовано: 2006-04-03 12:32:00

    4 кандидати на посаду Луцького міського голови подали до суду колективний позов, у якому заявляють про фальсифікацію виборів та вимагають скасувати їхні результати. Про це 3 квітня повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Колективний позов до Луцького міськрайонного суду подали кандидати на посаду Луцького міського голови Володимир Литвинюк, Геннадій Кожевніков, Олег Бойко та Антон Кривицький. У ній вони заявляють про фальсифікацію виборів, вимагають відмінити їхні результати та призначити нові вибори.

    Наємо, що пізно ввечері 31 березня Луцька міська ТВК встановила результати голосування, якими зафіксувала перемогу одного з кандидатів. Однак через наявність кількох судових позовів (раніше до суду подав кандидат у мери Володимир Литвинюк, навпроти прізвища якого у бюлетені «зник» запис «Блок Юлії Тимошенко») ТВК заборонила ЗМІ оприлюднювати результати виборів.

    Незважаючи на офіційну заборону, кандидат на посаду міського голови Богдан Шиба 1 квітня зігнорував рішення ТВК і в «прямому ефірі» місцевої телекомпанії «Аверс» виступав уже як новообраний міський голова.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.