• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко і Литвин поговорили про недоторканність
    Опубликовано: 2006-04-03 12:54:00

    Оцінюючи роботу українського парламенту, Віктор Ющенко відзначив, що Верховна Рада зробила значний «крок назустріч демократизації України». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час зустрічі Президент України наголосив, що вважає необхідним, аби в останній день роботи парламенту ІV скликання 4 квітня на його пленарному засіданні було розглянуто питання внесення змін до Закону про статус депутатів (щодо скасування депутатської недоторканності).

    Окрім того, нагально важливим В. Ющенко вважає і розгляд ВР питання обрання суддів Конституційного Суду за квотою парламенту і приведення до присяги суддів, призначених Президентом України та обраних за квотою на з’їзді суддів. «Я перекй, що у Верховної Ради є можливість завтра дати відповідь на питання організації роботи КС, сформувати його ство», – сказав Глава держави.

    У свою чергу, В. Литвин зазначив, що у вівторок у ході пленарного засідання депутатам буде запропоновано розглянути низку питань, серед яких зокрема і законопроекти, до яких Президент України застосував право вето. Він також не виключив, що парламент розгляне постанови про проведення перерахунку результатів голосування до ВР.

    Завтра Президент України планує взяти участь у засіданні Верховної Ради.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.