• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білорусь: Українська делегація бере участь у засіданні Координаційного комітету
    Опубликовано: 2006-04-03 15:45:00

    Сьогодні, 3 березня, у столиці Республіки Білорусь м.Мінськ, розпочалося планове засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної оборони при Раді Міністрів оборони держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

    Україну, яка традиційно бере участь у засіданні в якості держави-спостерігача, представляє командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Анатолій Торопчин.

    У ході засідання передбачено проведення навчально-методичного збору з командувачами Військово-Повітряних Сил та Протиповітряної оборони держав-учасниць СНД, підбиття підсумків роботи за 2005 рік та визначення шляхів подальшого розвитку об’єднаної системи протиповітряної оборони держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

    Крім того, и української делегації планують обговорити організаційні заходи, пов’язані з проведенням у поточному році двостороннього командно-штабного тренування чергових сил протиповітряної оборони України і Російської Федерації, а також визначити напрямки співпраці з Командуванням Військово-Повітряних Сил та військ Протиповітряної оборони Республіки Білорусь з питань автоматизованої системи управління військами і обміну даними про радіолокаційну обстановку.

    Під час зустрічі з керівництвом Сил Повітряної оборони Республіки Казахстан командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Анатолій Торопчин планує обговорити питання щодо підготовки та виконання бойових стрільб зенітно-ракетними комплексами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України на полігоні „Сари-Шаган” у поточному році.

    Завтра, 4 квітня, в ході навчально-методичного збору відбудеться практичне заняття щодо організації взаємодії сил і засобів ППО при виконанні завдань бойового чергування з ППО у Східноєвропейському регіоні колективної безпеки з використанням автоматизованої системи управління. Після його проведення учасники засідання ознайомляться зі зразками техніки радянського виробництва, яку було модернізовано в сучасних умовах.

    В рамках засідання Координаційного Комітету з питань ППО держав-учасниць СНД українська делегація обміняється досвідом та інформацією, яка становить взаємний інтерес, а також ознайомиться з новими досягненнями у галузі протиповітряної оборони країн-ів учасниць СНД.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.