• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська делегація бере участь у навчанні "Бриз-2006"
    Опубликовано: 2006-04-06 11:56:00

    У болгарському місті Варна завершується робота головної плануючої конференції багатонаціонального військово-морського навчання “Бриз-2006”.

    У роботі конференції беруть участь представники військових флотів Болгарії, Греції, Італії, США, Туреччини та України. Нашу державу на заході представляє офіцер командування Військово-Морських Сил ЗС України капітан 1 рангу Володимир Ісаєв.

    В ході роботи конференції було остаточно визначено склад учасників майбутніх маневрів, а також сили і засоби, які планується до них залучити.

    Мета багатонаціонального навчання “Бриз-2006”, яке заплановано провести в південно-західній частині Чорного моря влітку поточного року, полягає в удосконаленні співробітництва флотів країн-учасниць програми “Партнерство заради миру” і країн-ів НАТО.

    Передбачається, що під час активної фази маневрів військові моряки відпрацюють завдання з прои кораблів за тралами, конвоювання загону суден з гуманітарним вантажем, здійснення ембаргових операцій, протикатерної та протичовнової оборони, поповнення запасів у морі, пошуку і рятування корабля, що потерпає лиха, а також проведуть низку тренувань з протиповітряної оборони, виконають артилерійські стрільби.

    Участь українських військових моряків у навчанні “Бриз-2006” передбачена Планом міжнародного співробітництва Збройних Сил України на 2006 рік.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.