• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Дискусія про нові зміни до Конституції зараз не на часі
    Опубликовано: 2006-04-06 14:08:00

    Дискусія про можливі нові зміни до Конституції України зараз не на часі й доречна лише після стабілізації роботи нового парламенту та уряду, перекй Президент Віктор Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Сьогодні головна позиція така. Нам треба закінчити виборчий процес, отримати офіційні результати виборів, стабілізувати ситуацію в парламенті, уряді, а потім говорити про ті зміни, які потребує нація, для того, щоб отримати усталену дорогу демократизації держави і суспільства», – сказав Віктор Ющенко сьогодні в інтерв’ю журналістам.

    За словами Глави держави, Україна як держава, що перебуває в перехідному періоді, дійсно потребує багатьох інновацій політичного, правового і економічного характеру. Однак аналіз цих нововведень та спосіб їх впровадження поки що поступаються актуальністю іншим нагальним політичним питанням. «Сьогодні нам усім потрібно спрямувати сили на те, щоб якомога швидше у відведений законодавством період країна отримала парламент, більшість і функціональний уряд. Це ціль номер один», – наголосив Президент.

    Глава держави також зазначив, що будь-які можливі зміни до Основного Закону вноситимуться лише з урахуванням громадської думки.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.