• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Туристична галузь на Чернігівщині - основні напрями її розвитку
    Опубликовано: 2006-02-22 17:51:00

    „Туристична галузь на Чернігівщині – основні напрями її розвитку” — на таку тему в обласному Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проведено триденне навчання начальників відділів культури райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення.

    На відкритті семінару начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Юрій Соболь розглянув стан та перспективи туристичної галузі в області.

    Актуальні питання стратегічного розвитку туризму в Україні та на Чернігівщині висвітлила в.о. начальника управління розвитку туризму і курортів Міністерства культури і туризму України Людмила Горалік.

    Доцент Київського університету туризму, економіки і права, кандидат філологічних наук Віра Сергійко проаналізувала проблеми організації і технології туристичної діяльності в державі.

    Провідні фахівці області розглянули питання кадрового забезпечення туристичної галузі, краєзнавчий напрям її розвитку, завдання щодо формування позитивного іміджу туристичної галузі регіону в Україні та закордоном.

    Тренінг з психології управлінського спілкування провела завідувач кафедри соціальної педагогіки Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Завацька.

    Інф. Урядовий портал

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.