• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Укрпошта" отримала Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій
    Опубликовано: 2005-12-30 12:39:00

    Постановою Кабінету Міністрів України внесено зміни до Правил надання послуг поштового зв`язку. Ці зміни дають змогу національному оператору поштового зв`язку „Укрпошті” здійснювати міжнародні поштові перекази також і в іноземній валюті з тими країнами, з якими підприємство укладатиме відповідні угоди. Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій „Укрпошта” отримала від Національного банку України 29 січня ц.р.

    За інформацією „Укрпошти”, у межах України поштовий переказ здійснюється лише в національній валюті України. Відправник може вносити для переказу кошти готівкою або шляхом їх безготівкового перерахунку.

    Від юридичної особи кошти переказуються адресату після їх надходження на відповідний рахунок поштового об`єкта, а також після надходження на цей же рахунок плати за пересилання переказу.

    Прес-служба Укрпошти

    mtu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.